maanantai 15. joulukuuta 2014

Klubin johto esittelyssä

Monia varmasti kiinnostaa tietää, minkälainen porukka klubin johdossa keikkuu. Sen vuoksi päätimmekin esitellä itsemme pääpiirteittäin.

Teagan Shadowdawn

Club leader - level 16
Aloitin pelaamisen helmikuussa 2014 Novan pitkän suostuttelun tuloksena ja jäinkin heti iloisesti koukkuun. Peli-into tosin lopahti kesällä saavutettuani 15-levelin ja tekemisen loputtua, mutta Dinolaakson myötä heräsi jälleen. Olen rennomman puoleinen pelaaja, tykkään haahuilla ympäriinsä, tutkiskella paikkoja ja jäädä jumiin mitä ihmeellisimpiin kohtiin. Pelissä olen ehdoton arabifani, vaikka nykyään tulee Dinolaakson takia liikuttua lähinnä ruotsalaisen selässä.

Reaalimaailmassa olen 1991 -syntynyt nainen Satakunnasta. Jatkokouluttaudun parhaillaan hieman erikoisemmalle eläinalalle, opiskelut kestävät 2015 syksyyn. Kotoa löytyy kaksi akaattikotiloa ja vaikka olenkin nuorempana ollut kunnon heppatyttö, nykyään hevosia tulee vastaan lähinnä satunnaisesti töiden tai kaverien kautta.


Nova Queenforce

Club owner - level 15

Olen  1992 -syntynyt nainen Pirkanmaalta, SSO:n pelaamisen aloitin 29. tammikuuta 2014.

Alkuinnostuksen jälkeen pelailuni on ollut melko harvaa ja kausittaista. Pelaan lähinnä kilpailumielessä, ja jaksoinkin tahkoa star stablea suhteellisen aktiivisesti niin kauan, että voitin kaikki mahdolliset champit (siihen aikaan julkaisematonta ponichampionshipia lukuun ottamatta). Sittemmin kiinnostus peliä kohtaan on heräillyt aina, kun sattuu olemaan jotakin uutta saavutettavaa.


Päivitetty: 12.12.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti